Org nr. 932 809 664

VEDRØRENDE VÅRT MEDLEM CARL BERNHARD BENES BORTGANG

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Med tungt hjerte meddeler vi i Sabaidee Norway om bortgangen av Carl Bernhard Benes, et verdsatt medlem av vår forening. Carl forlot oss nylig, og selv om detaljene rundt hans liv kanskje ikke var kjent for oss alle, anerkjenner vi hans tilstedeværelse og bidrag i vår fellesskapskrets.

I denne stille stunden ønsker vi å sende våre dypeste kondolanser til Carls familie, venner og de som sto ham nær. Vi i Sabaidee Norway står sammen i sorgen og respekterer det privatlivet og stillheten som omgir hans liv og hans bortgang.

Carl Bernhard Benes vil bli husket som en del av vårt fellesskap. I dag reflekterer vi over verdien av hvert enkelt medlemskap i vår forening, og hvordan hver person, kjent eller ukjent, utgjør en del av det større bildet som danner vårt samfunn.

Vi ærer minnet av Carl og alle de stille øyeblikkene som representerer de ubesvarte spørsmålene vi kanskje har om hans liv. Må han hvile i fred, og må hans familie finne trøst i å vite at han var en del av et fellesskap som bryr seg.

Sabaidee Norway