Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 13 JULI

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Så var vi samlet igjen for vårt sosiale treff, denne gangen var vi 10 personer til stede.

Oskar Jørgensen hadde nettopp kommet tilbake fra sitt besøk i Norge og informerte foreningen om sine aktiviteter der. Han kunne fortelle at han hadde hatt mye kontakt med SSB (Statistisk sentralbyrå), og det er nå større interesse for å se på tallene som viser besparelsene Norge har ved at eldre flytter ut. Sabaidee Norway vil også bli registrert i Brønnøysundregisteret. På sikt vil vi også opprette en avdeling i Norge som vil være til god hjelp i vår kontakt med norske myndigheter. Oskar understreket viktigheten av å skille utvandringsregnskapet fra levekårsundersøkelser. Foreningens avdeling i Thailand vil sannsynligvis ikke jobbe med utvandringsregnskapet, men det vil bli avgjort av det valgte styret som vil bli klart etter valget i midten av oktober.

Videre fortalte Oskar at vi har etablert kontakt med tannlege Hans Erling Skallevold, som har kontor i Norge. Han har også tilknytning til flere tannleger her i Thailand, noe som er interessant for de som reiser mye mellom de to landene. Det er viktig at eventuelle tannimplantater kan behandles både her i Thailand og i Norge. Vi vil få mer informasjon om dette etter at stiftelsesmøtet er over, og det valgte styret har inngått en avtale med Skallevold, som spesialiserer seg på behandling av folk med tannlegeskrekk. Det er også snakk om en 10% rabatt for medlemmene når en eventuell avtale er signert.

Vi diskuterte også nettsiden vår, og det er gledelig å se at webmaster Dag Gundersen har gjort gode fremskritt etter å ha fått mer tid til å jobbe med den.

Som vanlig hadde vi tid til uformell prat etter innleggene.

Vi håper å opprettholde disse ukentlige sosiale treffene og ser frem til å møte enda flere nye ansikter fremover. Hvis du bor i eller er i nærheten av Pattaya-området på torsdager, håper vi at du tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. Utenom det så er det bare å ta kontakt med oss på følgende:

Websiden: https://sabaidee-norway.com/
Epost: post@sabaidee-norway.com
Vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179
Vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/@SabaideeNorway/videos

Skulle du ha mulighet så møter du oss her:
Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Hjertelig velkommen!