Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 9 NOVEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent(er): Atle Mellemsæter og Kjell Leidulf Sæther

Totalt var det 20 deltakere til stede på møtet.

Situasjonen rundt konsulatet

Et av hovedtemaene som ble diskutert var situasjonen vedrørende konsulatet. Dette har vært et diskusjonstema over en periode, og det var enighet om at nå er tiden inne for å ta konkrete skritt. Møtedeltakerne oppfordret foreningens styre til å utarbeide et brev der bekymringen for konsekvensene av en eventuell nedleggelse av konsulatet blir uttrykt. Det ble fremhevet at det bor over 300 personer over 80 år i vårt område, og nedleggelsen av konsulatet kan ha innvirkning på deres livskvalitet. Brevet skal sendes til Ambassaden, UDI, Utenriksdepartementet og Stortingets kontrollkomite. Selv om det ikke kan garanteres at det vil føre til endringer, ønsker foreningen å markere sin bekymring og engasjement for medlemmenes velferd. Alle tilstedeværende var enige om at dette tiltaket skulle iverksettes. Foreningens styre skal gjennomgå og diskutere detaljene i brevet kort tid før utsendelse.

Valg- og innstillingskomiteen

Kjell Leidulf informerte også om valg- og innstillingskomiteen, der Dag Gundersen og Rolf M. Gjertsen vil delta.

I tillegg til dette var det tid for uformell samtale om ulike emner.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, håper vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller på epost: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179

Hvis du har anledning, ser vi frem til å møte deg her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Ha en fortreffelig aften videre.