Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 7 MARS

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellingsæter

Møteåpning:

John åpnet treffet og ønsket alle velkommen til en nyttig og givende samling.

Opplysninger om Nødvendig Behandling i Norge og Frivillig Medlemskap:

Det ble informert om retten til nødvendig behandling i Norge for de som er utmeldt av Folketrygden, samt muligheten til å søke frivillig medlemskap under midlertidige opphold i Norge. En detaljert gjennomgang av dette vil snart bli publisert på foreningens hjemmeside for medlemmenes referanse og informasjon.

Besøk av Matthias Klus ang. reiseforsikring:

Vi hadde gleden av å høre fra Matthias Klus, en tysk bosatt i Thailand som ga nyttig informasjon på engelsk. Han delte verdifull innsikt om reiseforsikring og lovte å komme tilbake med mer detaljert informasjon ved en senere anledning. Matthias anbefalte også militærsykehuset i Sattahip for sine gunstige priser, og presenterte WR Life forsikring som et alternativ. Han kan best treffes på telefon: +66 871362566

Møteavslutning:

John avsluttet treffet uten ytterligere kommentarer eller spørsmål, og medlemmene takket hverandre for en vellykket samling.

Takk til alle som deltok, og vi ser frem til å møtes igjen ved vårt neste treff for mer verdifull deling og fellesskap.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, oppfordrer vi dere til å komme og bli bedre kjent med oss. For mer informasjon, kan dere kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, samt på vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.

Vi ser frem til å møte dere på følgende sted og tid:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager kl. 11.00