Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 7 DESEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellemsæter

Møteåpning:

På dette treffet hadde vi 14 deltakere fysisk til stede, inkludert Kjell Leidulf, mens Sigurd deltok via Zoom.

Møtet ble innledet med et viktig informasjonspunkt:

Reiseforsikring:

Sigurd, (som deltok via Zoom som nevnt over), presenterte medlemmene for muligheten til å tegne en reiseforsikring. Dette er et tema som vi nøye vil undersøke nærmere, og vi planlegger å dele mer konkret informasjon om dette i kommende møter.

Problematikk med nettsiden:

Videre fortsatte møtet uten en fastsatt dagsorden, og derfor ble det åpnet opp for spørsmål og diskusjon, selv om deltakelsen var noe begrenset. Imidlertid ble et viktig spørsmål om websiden tatt opp under diskusjonen. Det ble nevnt at noen medlemmer hadde opplevd problemer med innlogging på foreningens nettside. Dette er en utfordring som aktivt blir håndtert, og vi er glade for å informere om at Webmaster Dag Gundersen har forsikret oss om at han vil ta nærmere tak i denne saken. Vi forventer at problemet vil bli løst i nær fremtid.

Om Enkepensjon og Omstillingsstønad:

Det ble også gitt informasjon om endringer i enkepensjonsordningen. Denne ordningen vil utgå fra 31. desember 2023 og bli erstattet av en omstillingsstønad fra 1. januar 2024. Det ble bemerket at reglene og metodene knyttet til denne omstillingen er noe uklare. Vår kasserer, John Thoresen, er blitt tildelt oppgaven med å innhente ytterligere informasjon om dette emnet, og foreningen vil komme tilbake med mer detaljert informasjon når den er tilgjengelig.

Selv om spørsmålene denne gangen var få, kan det trygt sies at de tilstedeværende medlemmene hadde en hyggelig stund sammen med likesinnede som deler et sterkt engasjement for nordmenns opphold i Thailand. Vi takker alle deltakerne for deres engasjement og ser frem til å holde dere oppdatert om fremtidige hendelser og utviklinger.

For de som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, ønsker vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. For mer informasjon kan du enkelt kontakte oss via vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig kan du også besøke vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.

Vi ser frem til å møte deg her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya

Tid: Torsdager klokken 11.00

Vi ønsker deg og dine en glimrende dag videre!