Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 3 AUGUST

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Møtet i dag samlet totalt 14 personer, hvorav vi gledelig kunne ønske ett nytt medlem velkommen.
 
Sigurd ble spurt om hvordan dagene hans forløp, og han delte åpenhjertig både små hverdagslige hendelser og mer alvorlige opplevelser. Han informerte også om det som venter Oskar, og vi ønsker Oskar lykke til i tiden som kommer.
 
I løpet av møtet kom samtalen innom betingelser og temaer knyttet til forsikring. Vi har heldigvis Inga i vårt fellesskap, som har kunnskapen og erfaringen til å hjelpe oss med forsikringsrelaterte spørsmål. Det ble også nevnt at Inga jobber med å beregne snittalderen på medlemmene våre. Dette vil kunne gi oss fordeler når det gjelder forsikringstilbud gjennom Sabaidee Norway. Vi ser frem til resultatene av denne analysen når vi nærmer oss 2024.
 
Det var en avslappet atmosfære på møtet i dag, uten noen spesifikk agenda. Likevel fløt praten lett, og det var gode muligheter for medlemmene til å dele tanker og erfaringer. Det er alltid hyggelig å samles for å kunne utveksle historier og ideer.
 
På neste møte kan vi glede oss til marsipankakefest. For de av oss som ikke kan få nok av kalorier i kroppen i løpet av hverdagen, vil dette være en glimrende mulighet til en ekstra boost 😃
 
Vi ser frem til å fortsette med de ukentlige sosiale treffene og håper å møte enda flere nye mennesker i fremtiden. Hvis du befinner deg i eller i nærheten av Pattaya-området på torsdager, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å delta og bli bedre kjent med oss.
 
Ønsker du å kontakte oss så er det følgende som gjelder:
 
Sabaidee Norway sin webside finner dere her: https://sabaidee-norway.com/
Vår Epost: post@sabaidee-norway.com
 
Skulle du ha mulighet til å delta på et møte eller et sosialt treff så finner du oss her:
 
Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00
 
Hjertelig velkommen!