Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 24 AUGUST

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Sigurd ønsket varmt velkommen til arrangementet, og denne gangen var det gledelig å se at 11 deltakere hadde funnet veien.

Dagens fokus var i stor grad rettet mot Oskar Jørgensen, som tok oss med på en beretning om sitt opphold i Phuket og erfaringene med vannfasting. Opprinnelig var planen en fasteperiode på 21 dager, men etter 14 dager ble programmet stoppet. I tillegg så kom 2 dager med gradvis tilvenning til fast føde igjen. Oskar delte med oss at hele opplegget var gjennomført på en utmerket måte, og han hadde kun ros å gi til det profesjonelle personalet som fulgte ham. Mot slutten av oppholdet klarte han å forhandle frem et spesielt pristilbud på 10% avslag, eksklusivt tilgjengelig for medlemmene i Sabaidee-Norway. Diskusjonene rundt vannfasting ga opphav til mange spørsmål, men det er dessverre ikke mulig å inkludere alle detaljene i dette referatet.

Tannlege Hans Erling Skallevold, som tidligere har hatt foredrag hos oss, delte entusiastisk sine planer om å promotere vår forening under en forestående festival i Tønsberg. Denne festivalen er dedikert til mennesker med tilknytning til Thailand på ulike måter. Arrangementet nærmer seg raskt, og vi gleder oss over samarbeidspartnere som deler vår visjon, og ønsker å støtte vårt fellesskap ved å bidra.

Samlingen hadde en grei og hyggelig atmosfære, og det var også noen nye ansikter å hilse på.

Vi er fast bestemt på å opprettholde våre ukentlige, sosiale sammenkomster, og vi ser frem til å ønske enda flere nye deltakere velkommen i fremtiden. Hvis du befinner deg i Pattaya-området eller i nærheten på torsdager, håper vi virkelig at du tar deg tid til å besøke oss og bli en del av vårt voksende fellesskap. Ta gjerne kontakt med oss på følgende:

Sabaidee Norway sin webside finner dere her: https://sabaidee-norway.com/
Vår Epost: post@sabaidee-norway.com
Vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179
Vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/@SabaideeNorway/videos

Skulle du ha mulighet så møter du oss her:
Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Hjertelig velkommen skal dere være!