Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 28 SEPTEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Vi hadde et oppmøte på hele 14 personer i dag, og det var gledelig å se at vi også hadde to nye ansikter som hadde funnet veien til vårt treff. Det er alltid spennende å ønske nye folk velkommen og dele vår felles interesse.

En av deltakerne tok opp spørsmålet om konsulatet i Pattaya, og vi fikk høre at det er diskusjoner om å flytte stillingen permanent til Bangkok ambassaden. Dette var kanskje ikke helt hva vi hadde forventet eller sett for oss, så det er noe vi må følge nøye med på fremover.

Sigurd ga oss også verdifull informasjon om hvilke dokumenter som kreves for å søke om 1-års visum, noe som er svært nyttig for de av oss som planlegger lengre opphold her i Thailand.

Et annet viktig tema som ble diskutert, var mulighetene for TV-tjenester for oss som bor i Thailand. Det ble nevnt at det etter hvert vil komme mer informasjon om tilgjengelighet av TV via fibernettet, noe som kan være av interesse for mange av oss. Vi holder oss informert om saken.

Møtet fortsatte i en hyggelig atmosfære, der folk koste seg med mat og godt selskap. Praten fløt lett, og det var tydelig at stemningen var trivelig. Vi gleder oss allerede til neste torsdag.

Vi ser frem til å fortsette med de ukentlige sosiale treffene og håper å møte enda flere nye mennesker i fremtiden. Hvis du befinner deg i eller i nærheten av Pattaya-området på torsdager, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å delta og bli bedre kjent med oss.

Ønsker du å kontakte oss så er det følgende som gjelder:

Sabaidee Norway sin webside finner dere her: https://sabaidee-norway.com/
Vår Epost: post@sabaidee-norway.com
Vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179
Vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/@SabaideeNorway/videos

Skulle du ha mulighet til å delta på et møte eller et sosialt treff så finner du oss her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Hjertelig velkommen!