Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 25 JANUAR

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Treffreferent: Atle Mellingsæter
 
Det var gledelig å se hele 27 deltakere denne gangen, en klar indikasjon på at våre ukentlige treff har fått fotfeste og folk trives. En varm velkomst ble også utvidet til et nytt medlem som nå er en del av vårt fellesskap.
 
Vi var spesielt glade for at Sigurd, til tross for sin flytting, tok seg tid til å ta en tur innom. Han ønsket alle velkommen og informerte oss om noen viktige utviklinger. For det første, den norske bankkontoen er nå innen rekkevidde, og foreningen er registrert i Norge, noe som sikrer vår formalitet. I tillegg er bruken av Zoom som et alternativ til de som bor langt unna eller har andre hindringer for å delta i fysiske møter i ferd med å vokse. Vi har også spennende planer for hvordan vi kan utnytte denne kommunikasjonsplattformen bedre i løpet av 2024.
 
Vi ser nøye på arbeidsfordelingen i styret og vil ta skritt for å forbedre den slik at den blir mer balansert blant styremedlemmene. Med planer om å engasjere dedikerte ildsjeler til ulike prosjekter, inkludert viktige temaer som skatt, visum, forsikring etc, søker vi å oppfylle vårt mål om å betjene medlemmene våre på en bedre og mer effektiv måte.
 
Vi minnet også om den planlagte fellesturen til skattekontoret i Chonburi, som ble diskutert på forrige møte. John Thoresen, vår kasserer og ekspert på skattespørsmål, vil lede denne turen. Han er tilgjengelig på telefon 0952699644 for spørsmål om skatt. NB! Det er avgjørende å huske at skatten skal betales på det lokale skattekontoret før turen til Chonburi.
 
Vi arbeider også kontinuerlig med å etablere samarbeid med andre foreninger for å styrke vårt nettverk og bidra til fellesskapet.
 
Sigurd antydet om at det var gode muligheter for at avdelingen i Jomtien snart ville ha tilgang til datamaskin og skriver, men foreløpig er ikke dette 100% avgjort.
 
For fremtiden ser vi etter større og mer passende lokaler enn Noy’s restaurant, som nå begynner å bli full under våre treff. Sigurd avsluttet møtet uten ytterligere kommentarer eller ønsker.
 
Som vanlig var det livlige samtaler rundt bordene, og atmosfæren var positiv og hyggelig.Vi ser frem til flere gode treff og diskusjoner i ukene som kommer.
 
For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, oppfordrer vi dere til å komme og bli bedre kjent med oss. For mer informasjon, kan dere kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, samt på vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.
 
Vårt Org nr: 932 809 664
 
Vi ser frem til å møte dere på følgende sted og tid:
Sted: Noy’s Restaurant (inntil videre), Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager kl. 11.00