Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 23 NOVEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellemsæter

Det var til sammen 19 deltakere til stede på møtet.

Vi utførte en vellykket test av Zoom for vårt publikum. Selv om det ikke var mange deltakere via Zoom denne gangen, fikk vi bekreftet at plattformen fungerer tilfredsstillende. De som var fysisk til stede på treffet på Noy’s fikk også en introduksjon av nestleder Øyvind Hoddevik, og vi som satt på Zoom hadde muligheten til å hilse på de som deltok fysisk på treffet. Dette viser at Zoom er en brukbar løsning, og vi ser for oss at det kan bli brukt mer hyppig i fremtiden, slik at vi kan samle en stor mengde medlemmer uansett hvor de befinner seg.

Vi informerte om brevene som nylig ble sendt ut. Det ble sendt et brev til Ambassaden, UDI og Konsulatet angående nedleggelsen av konsulatet i Pattaya og vår bekymring rundt dette. I tillegg ble det sendt et brev til Helfo og andre instanser angående bekymringen vår om de 10 liggedøgnene på sykehus som er fjernet for nordmenn i Thailand. Prosessen med de relevante instansene er nå igangsatt, og vi venter på tilbakemeldinger fra Ambassaden, Helfo og de andre mottakerne av brevene. Medlemmene har tilgang til websiden og kan sjekke ut disse brevene ved å logge inn i systemet.

Det ble også reist spørsmål om medlemskontingenten i Sabaidee Norway, inkludert varighet. Vi minner om våre vedtekter, spesielt paragraf 4 som sier noe om: Medlemskap i Sabaidee Norway krever betaling av en årlig kontingent på 1 000 THB, uavhengig av innbetalingsdato. Kontingenten må være betalt innen 15. mars hvert år. Personer som blir medlemmer mellom 1. november og 31. desember, vil være medlemmer fra tidspunktet for betaling og gjennom det påfølgende kalenderåret. Vedtektene har du som medlem tilgang til via innlogging i systemet vårt.

Møtet ble avsluttet uten ytterligere spørsmål.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, oppfordrer vi dere til å komme og bli bedre kjent med oss. For mer informasjon, kan dere kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, samt på vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.

Vi ser frem til å møte dere på følgende sted og tid:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager kl. 11.00

Ha en glimrende aften videre.