Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 22 FEBRUAR

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellingsæter

Ved vårt seneste møte i Sabaidee Norway, samlet 15 medlemmer seg for en hyggelig sammenkomst. Selv om det ikke var noen store nyheter på agendaen, ble det delt viktig informasjon om foreningens initiativer og diskutert relevante temaer som berører våre medlemmer.

Kjell Leidulf åpnet møtet med en varm velkomsthilsen til alle tilstedeværende, og la grunnlaget for en inkluderende og hyggelig atmosfære.

Hovedpunkter fra Møtet:

Emergency Kort:

Det ble informert om at foreningens emergency kort nå er under produksjon og forventes å være klare innen en til to uker. Dette er et viktig sikkerhetstiltak for medlemmene.

Transport av Dokumenter til Norge:

Et generøst tilbud ble presentert i fra et av våre nye medlemmer om å kunne bringe dokumenter til Norge. Medlemmer som har behov for denne tjenesten, oppfordres til å levere sine dokumenter til John Thoresen eller Atle Mellingsæter ved de nærmeste treffene, med tanke på vedkommendes avreise den 20. mars.

Utfordringer ved Flytting tilbake til Norge:

Det ble delt erfaringer og diskutert de utfordringene medlemmer kan møte ved flytting tilbake til Norge, spesielt knyttet til gjenopprettelse av rettigheter.

Støtte til Invalidisert Medlem:

En situasjon hvor et medlem, som er sterkt invalidisert og har møtt betydelige utfordringer med norske myndigheter ble belyst. Selv om foreningen har gjort en innsats for å bistå, uttrykkes det en følelse av hjelpeløshet i denne komplekse saken.

Avslutning av Møtet:

Møtet ble avsluttet uten ytterligere spørsmål eller kommentarer, men med den vanlige, livlige samtalen som alltid preger våre sammenkomster.

Takk til alle som deltok, og vi oppfordrer alle medlemmer til å engasjere seg i våre kommende aktiviteter og initiativer.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, oppfordrer vi dere til å komme og bli bedre kjent med oss. For mer informasjon, kan dere kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, samt på vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.

Vårt Org nr: 932 809 664

Vi ser frem til å møte dere på følgende sted og tid:

Sted: Noy’s Restaurant (inntil videre), Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager kl. 11.00