Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 2 NOVEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellingsæter

15 medlemmer deltok på dagens treff.

Oppdatering av Hjemmesiden:
Kjell informerte oss om den nylige oppdateringen av hjemmesiden. Han la vekt på viktigheten av å holde seg oppdatert og informerte om at alle medlemmer har mottatt informasjon om innlogging til nettstedet. Dette vil gi enklere tilgang til relevant informasjon og ressurser.

Nye Regler ved 90 Dagers Opphold:
Det ble diskutert nye regler som gjelder for personer som oppholder seg i Thailand i 90 dager eller lenger. Det ble påpekt at det nå kreves ytterligere dokumentasjon for å oppfylle visumkravene. Detaljene om disse nye reglene ble gjennomgått, og medlemmene ble oppfordret til å sørge for at de har all nødvendig dokumentasjon i orden for å unngå problemer under oppholdet. Foreningen holder seg oppdatert og vil komme med mer informasjon når vi har fått innhentet det vi trenger.

Åpen Diskusjon:
Etter de viktige oppdateringene var delt, gikk praten løst og ledig blant medlemmene. Det var en god mulighet for å dele erfaringer og stille spørsmål om ulike emner knyttet til opphold i Thailand. Diskusjonen var preget av en vennlig og inkluderende atmosfære, og medlemmene satte pris på muligheten til å samles og utveksle informasjon.

Møtet ble avsluttet i en positiv tone, og alle ble oppmuntret til å fortsette å delta aktivt i fellesskapet og holde seg oppdatert via nettstedet.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, håper vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller på epost: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179

Hvis du har anledning, ser vi frem til å møte deg her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Ha en fortreffelig aften videre.