Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 19 OKTOBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Det var totalt 12 personer som fant veien til dagens treff.

Vi vil gjerne minne alle om at det neste treffet blir av praktiske årsaker flyttet til kl. 14.00, en time før årsmøtet som er annonsert å starte kl. 15.00. Dette gir en flott mulighet til å ha et lite minitreff en time før, slik at dere kan diskutere og ta opp eventuelle spørsmål som opptar dere.

Dagens treff startet med en informativ presentasjon om det nye skattesystemet i Thailand. Vi hadde også en samtale om enkepensjon, som er noe vi alle bør vurdere å ha i orden da det kan bli aktuelt en dag i fremtiden.

Vi diskuterte også muligheten for å legge ut profiler av de som er nominert til styret på forhånd, ettersom dette vil bli vedtatt på årsmøtet neste uke. Dette gir dere muligheten til å bli bedre kjent med de aktuelle kandidatene i forkant. Disse vil da bli lagt ut på websiden vår denne weekenden eller tidlig i neste uke.

For de som ikke kan være fysisk tilstede på årsmøtet, må dere huske å installere Zoom selv på PC, nettbrett eller mobil. Dette er en enkel prosess. Deretter vil dere motta en e-post fra oss rett før møtet, som inneholder en lenke til Zoom-møtet. Klikk på denne lenken for å bli med på møtet når det starter. Det er alt som kreves! Når du klikker på lenken, blir du automatisk deltaker på årsmøtet via Zoom. Vi ser frem til å ha deg med oss, selv om du ikke kan møte opp fysisk.

Foreløpig ferdigstillelse av websiden nærmer seg og Webmaster Dag Gundersen vil i begynnelsen av neste uke gi dere instruksene dere trenger for innlogging. Dette er planlagt startet i løpet av mandag 23 oktober. Det er i den sammenhengen viktig å sjekke din epost denne dagen og eventuelt den påfølgende tirsdagen.

Vi vil informere dere om at foreningens vedtekter vil bli presentert på årsmøtet den 26 oktober. Dette gir alle muligheten til å gjennomgå og diskutere vedtektene før vi tar beslutninger. Vedtektene vil bli delt ut ved møtets start for din gjennomgang.

Dagens sammenkomst ble avsluttet med den vanlige, hyggelige stemningen som alltid preger våre treff.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, håper vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller på epost: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179

Hvis du har anledning, ser vi frem til å møte deg her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Ha en fortreffelig aften videre.