Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 15 FEBRUAR

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Atle Mellingsæter

Sammendrag:

På det nylig avholdte møtet i SabaiDee Norway, ble det denne gang 23 medlemmer. Vi fikk også ett nytt medlem, som ble ønsket hjertelig velkommen til vårt vennlige fellesskap. Møtet, ledet av John, fokuserte primært på organisatoriske detaljer, spesielt planleggingen av den annonserte gruppeturen til skattekontoret i Chonburi.

Hovedpunkter:

Velkomst av Nye Medlemmer:

Vi startet møtet med å ønske et nytt medlem velkommen til foreningen, en praksis som understreker vårt stadig voksende og inkluderende fellesskap.

Planlegging av Gruppetur til Skattekontoret i Chonburi:

John adresserte det primære agendapunktet ved å diskutere organiseringen av en tur til skattekontoret i Chonburi. Avreisedatoen er satt til onsdag, 21. februar, med oppmøte på Pratumak Soi 6. Foreløpig er det fire påmeldte, men det er fortsatt ledige plasser. Interesserte oppfordres til å kontakte John så raskt som mulig for å sikre sin plass. John treffes på telefon 095 269 9644 eller email john@sabaidee-norway.com hvis det fremdeles skulle være noen interesserte.

Bestilling av Time ved Ambassaden:

Det ble informert om en viktig endring vedrørende dokumentasjon for visumforlengelse. Medlemmer som trenger å besøke ambassaden i Bangkok for dette formålet, må nå bestille time på forhånd.

Digital Tilgang til Bangkok Hospital:

For de medlemmene som ønsker digital tilgang til tjenester tilbudt av Bangkok Hospital, er det nødvendig med en forhåndsregistrering. Registreringen krever ditt passnummer og telefonnummer, med en spesifisering om at passnummeret må forhåndsledes av bokstavene “NO”.

Avslutning:

Møtet ble avsluttet uten ytterligere bemerkninger. Medlemmene engasjerte seg i livlige samtaler rundt bordene, noe som vitner om det sterke samholdet og den vennlige atmosfæren som preger våre treff.

Vi ser frem til å fortsette å styrke vårt fellesskap gjennom disse møtene og oppfordrer alle medlemmer til å delta aktivt i kommende arrangementer.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, oppfordrer vi dere til å komme og bli bedre kjent med oss. For mer informasjon, kan dere kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller via e-post: post@sabaidee-norway.com, samt på vår Facebook-side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179.

Vårt Org nr: 932 809 664

Vi ser frem til å møte dere på følgende sted og tid:

Sted: Noy’s Restaurant (inntil videre), Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager kl. 11.00