Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 14 SEPTEMBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Møtet i dag samlet totalt 14 personer.

Sigurd informerte oss innledningsvis om hva som vi kan forvente oss vil skje med situasjonen rundt Konsulatet i Pattaya. Han har allerede hatt møte med dem og til nå så er vi informert om at dem er åpne ut året. Det jobbes i kulissene med å få tak i en erstatter og forhåpenttligvis går det kanskje i orden. Det er også mulig at det vil ha en effekt hvis vi får sendt et brev sammen med Sjømannskirken og Khon Norway og får forklart at en eventuell nedleggelse av Pattaya-konsulatet vil få konsekvenser for mange personer, særlig de over 80. De fleste av disse er heller ikke datakyndige og trenger hjelp til dette.

Informasjonen fra Ambassaden angående nye krav til underbilag for søknad om årsvisum ble også diskutert. Det viser seg vel at kravene er av en slik art at for oss blir det ikke stort med ekstra arbeid når vi nå allerede er vant med fra før å hente bilag fra NAV og Skatteetatens sider. Forskjellen er bare utvidet informasjon som er like lett å få tak i som det var fra før.

En annen detalj som ble diskutert er hvordan det ligger an med prosessen angående websiden. Webmaster opplyser om at han jobber jevnt og trutt bak kulissene. Han kan opplyse om at for tiden så ligger det meste åpent, men når alt er oppe og går i midten av oktober så vil medlemmene få en melding om brukernavn og passord og hvor man logger seg inn. 75 – 80 prosent av websiden vil da kun være tilgjengelig kun for medlemmene. Som vanlig kan man finne Sabaidee Norway sin Facebook side ved å klikke på denne linken: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179 På denne siden så vil vi fortsette med å kontinuerlig informere alle som følger oss der.

Det var en livlig gjeng som holdt trøkket oppe. Møtet varte til kl 12.35.

Vi ser frem til å fortsette med de ukentlige sosiale treffene og håper å møte enda flere nye mennesker i fremtiden. Hvis du befinner deg i eller i nærheten av Pattaya-området på torsdager, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å delta og bli bedre kjent med oss.

Ønsker du å kontakte oss så er det følgende som gjelder:

Sabaidee Norway sin webside finner dere her: https://sabaidee-norway.com/
Vår Epost: post@sabaidee-norway.com
Vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179
Vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/@SabaideeNorway/videos

Skulle du ha mulighet til å delta på et møte eller et sosialt treff så finner du oss her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!