Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT SOSIALE TREFF TORSDAG DEN 12 OKTOBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Referent: Kjell L. Sæther.

I dag hadde vi en livlig samling med seksten deltakere hvor samtalen fløt fritt og engasjementet var upåklagelig.

Sigurd delte innsikt om hans initiativ angående dokumentinnsamling for visumsøkere, et system som vi håper etter hvert vil være anvendelig over hele Thailand. Med støtte fra våre distriktsmedlemmer som kan bidra med noen timers arbeid hver måned, ser vi lyst på fremtidens potensial.

Det ble også opplyst at årsmøtet er flyttet til torsdag den 26. oktober, klokken 15.00. En dialog om gjennomføringen av det forestående møtet og prosedyrer for stemmeberettigelse fant sted, og det virket som medlemmene var tilfredse med avklaringene som ble gitt.

Vi utforsket også bruk av Zoom som vår kommunikasjonsplattform, og etter en innkjøringsperiode, følte vi oss mer bekvemme med teknologien. Interimstyret vil fortsette med treningsøkter de neste to ukene for å sikre en sømløs erfaring under årsmøtet. Som alltid var stemningen upåklagelig, preget av vennlige samtaler og engasjement.

Foreningen Sabaidee Norway forbereder seg nå, som nevnt over, til sitt første årsmøte den 26. oktober. Alle betalende medlemmer kan forvente en e-post snart med Valg- og Innstillingskomiteens forslag til styre. I tilfelle uenighet om nominerte kandidater, vil benkeforslag bli gjennomført under årsmøtet.

En viktig påminnelse til mottakere av den annonserte emailen rundt årsmøtet: vennligst sjekk spam-mappen (spam folderen) din hvis du ikke finner meldingen i innboksen din. Med tanke på at masseutsendelser av e-post kan risikere å bli flagget, ønsker vi å sikre at alle mottar viktig informasjon om det kommende årsmøtet.

Hold øynene åpne for en kommende offisiell annonsering om Sabaidee Norway’s årsmøte her på vår offisielle Facebook-side.

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, håper vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller på epost: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179

Hvis du har anledning, ser vi frem til å møte deg her:
Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Ha en fortreffelig aften videre.