Org nr. 932 809 664

SABAIDEE NORWAY – REFERAT I FRA VÅRT ÅRSMØTE TORSDAG DEN 26 OKTOBER

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Kjære medlemmer av Sabaidee Norway,

Det var totalt 19 personer som fant veien til vårt første årsmøte + 2 som deltok via Zoom.

Vi vil gjerne informere dere om tilgjengeligheten av referatet fra årsmøtet den 26. oktober. Du finner protokollen ved å logge inn på våre nettsider, under “Dokumenter”. Dette dokumentet gir en grundig oppsummering av hele årsmøtet, inkludert viktige beslutninger og diskusjoner, samt våre Vedtekter.

Årsmøtet ble holdt på Noy’s Restaurant i Jomtien, samme sted som våre ukentlige treff. Vi er glade for å kunne dele en videooppsummering av hele møtet med dere. Denne videoen gir deg innsikt i diskusjonene, vedtakene og presentasjonene som ble gjort under årsmøtet.

Du kan se videoen her:

… eller ved å klikke på denne lenken: Sabaidee Norway’s Årsmøte den 26 Oktober, 2023

Vi oppfordrer deg til å ta deg tid til å gjennomgå denne informasjonen, da den gir deg en omfattende oversikt over årsmøtet og de viktige temaene som ble behandlet.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle medlemmene som deltok på årsmøtet og bidro til dets suksess. Sammen fortsetter vi arbeidet med å forme fremtiden for Sabaidee Norway.

– – – –

Vi opprettholder våre ukentlige treff

For alle som bor i eller besøker Pattaya-området på torsdager, håper vi at dere tar turen innom for å bli bedre kjent med oss. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du enkelt kontakte oss på vår nettside: https://sabaidee-norway.com/ eller på epost: post@sabaidee-norway.com, og selvfølgelig vår Facebook side: https://web.facebook.com/profile.php?id=100091327248179

Hvis du har anledning, ser vi frem til å møte deg her:

Sted: Noy’s Restaurant, Soi 4 på Jomtien i Pattaya
Tid: Torsdager klokken 11.00

Ha en fortreffelig aften videre.