Org nr. 932 809 664

MØTEREFERAT FOR SABAIDEE NORWAY I FRA 4 MAI MED PER SANDBERG

For å kunne lese dette innholdet du være “registrert betalende medlem” i foreningen Sabaidee-Norway.

Når du er blitt medlem så får du et brukernavn av oss. Klikk på menyvalget “logg inn” i menyen over.

I utgangspunktet så må du selv opprette et passord (hvis du ikke har et i fra før). Det gjør du ved å klikke på “Glemt passordet ditt?” i innloggingsboksen.

Hei, da har vi omsider fått tilgang til videoen med Per Sandberg hvor han besøkte oss i Sabaidee Norway for å holde et foredrag. Møtet ble avholdt klokken 10 på formiddagen den 4 mai på Jomtien i Pattaya og det ble over en time med en ganske så interessant tale og debatt om nordmenn og Thailand. Cirka 35 personer møtte opp. I og med at det har skjedd mye i de senere årene som f.eks rettigheter som er fratatt nordmenn som bor her nede med sin familie så var det på tide å få en diskusjon rundt dette. Det får store konsekvenser når slike ting som barnetillegget, ektefelletillegget, 10 liggedøgn på sykehus etc, etc er borte på grunn av politiske beslutninger i Norge. Da er det viktig å sette igang en debatt og ta tak i ting istedenfor å kapitulere og bare finne seg i det. Hvilket utfordringer har vi og hvilket muligheter ligger der var noe av det Sandberg var inne på, og publikum var med og stilte mange spørsmål. Kanskje ikke alle fikk svarene de lurte på på grunn av den korte tiden vi hadde til rådighet, men alt i alt så satt vi igjen med et godt inntrykk av seansen. Per Sandberg og hans bror Roar hadde også nylig et besøk i byen Udon Thani oppe i Isan-området hvor det bor mange nordmenn. Det var 20 oppmøtte fra start og flere kom til underveis.

Her er YouTube videoen med Per Sandberg (klikk på linken under hvis du ikke ser den her):

Her er vår nye YouTube kanal (flere videoer vil komme til etterhvert for medlemmer):

https://www.youtube.com/@SabaideeNorway/videos

Den første videoen kan ses på Sabaidee Norway’s nye YouTube kanal for alle som ønsker. I ettertid vil vi imidlertid prioritere medlemmene våre og vise videoene kun til disse. Så ønsker du å bli medlem hos oss, som vil hjelpe nordmenn med relasjon til Thailand i en eller annen form, samt kjempe for å få tilbake rettighetene vi har krav på, så besøk websiden vår ved å klikke på linken under:

https://www.sabaidee-norway.com/bli-medlem

HJERTELIG VELKOMMEN!