Org nr. 932 809 664

Fordeler

Ønsker du ekstra trygghet i uforutsette situasjoner? Sabaidee Norway introduserer nå Emergency-kortet for våre medlemmer!

Hva er Emergency-kortet?
Dette kortet fungerer som et “In Case of Emergency” kort, og er designet for å gi rask og viktig informasjon til de som hjelper deg i en nødsituasjon, spesielt hvis du ikke kan kommunisere selv.

Ring oss på telefon: +66-092 353 2206 eller kontakt oss på epost: post@sabaidee-norway.com for mer informasjon om Emergency kortet

Sabaidee Norway - Emergency kortet

Hvorfor skal jeg ha dette kortet?

 • Alltid for hånden: Kortet er laget i en størrelse som er lett å oppbevare sammen med bankkort, sertifikat, og lignende, slik at du alltid har det med deg.
 • Dobbel språkstøtte: Informasjonen på kortet er skrevet både på engelsk og thai, noe som sikrer at den som hjelper deg raskt forstår informasjonen, uansett hvor du befinner deg.
 • Viktig personlig info: Kortet inneholder telefonnummeret til din nærmeste pårørende. Det er viktig at denne personen har et stabilt telefonnummer, slik at vi raskt kan nå dem i en nødsituasjon.
 • Allergiinformasjon: Kortet har også plass til å inkludere allergiinformasjon, noe som kan være kritisk i en medisinsk nødsituasjon.
 • 24-timers support: Hvis den nærmeste kontaktpersonen ikke kan nås, har Sabaidee Norway en egen 24-timers telefonvakt, slik at du aldri er alene i en krise.

Vår intensjon er å gi våre medlemmer en ekstra trygghet i hverdagen, uansett hvor du er eller hva som skjer. Med det nye Emergency-kortet fra Sabaidee Norway er du alltid forberedt på det uforutsette!

Bli med i foreningen vår i dag og sikre deg ditt eget Emergency-kort!

Er du et medlem av Sabaidee Norway, men kan ikke alltid være fysisk til stede på våre faste torsdagsmøter? Ingen grunn til bekymring!

Med Zoom kan du enkelt delta fra komforten av ditt eget hjem eller hvilken som helst annen plass. Det er brukervennlig, trygt og like enkelt som å klikke på en lenke. Gled deg over å være en del av fellesskapet, uansett hvor du er!

Ring oss på telefon: +66-092 353 2206 eller kontakt oss på epost: post@sabaidee-norway.com for mer informasjon om Zoom nettmøte

Zoom nettmøter

Delta på våre møter uansett hvor du befinner deg med Zoom!

I Sabaidee Norway verdsetter vi hvert enkelt medlem, og vi forstår at ikke alle alltid kan være fysisk til stede på våre faste torsdagsmøter. Derfor introduserer vi nå Zoom – et enkelt verktøy som lar deg delta i møtene våre, uavhengig av hvor du er! Selv om Zoom-administratoren er tilstede på det fysiske møtet, gir dette fantastiske verktøyet oss muligheten til å administrere møtene fra andre steder også.

Hva er Zoom?
Zoom er som et TV-show der du kan se og høre alle, og de kan se og høre deg, om du vil. Du trenger ikke å reise eller være på et bestemt sted. Så lenge du har en datamaskin, nettbrett, eller telefon, kan du være med!

Hvorfor er Zoom så flott?

 • Det er enkelt: Ingen vanskelige knapper eller kompliserte skritt. Vi vil sørge for at noen av medlemmene våre lærer de enkle trinnene, så de kan hjelpe andre. Slik blir alle trygge på å bruke det!
 • Spar tid: Ingen behov for å reise langt. Bli med i samtalen rett fra stua di!
 • Se vennene dine: Selv om du er langt borte, kan du se og snakke med alle de kjente fjesene i Sabaidee Norway.

Så enkelt er det:

 1. Klikk på en lenke: Det er alt du trenger å gjøre for å bli med. Vi sender deg en lenke, og du klikker på den.
 2. Snakk og se: Nå kan du se og høre alle. Om du ikke ønsker at andre skal se deg, er det også greit.
 3. Trygg og privat: Samtalen er bare mellom oss. Ingen utenforstående kan høre eller se.

Vi i Sabaidee Norway vil sørge for at det alltid er noen som kan hjelpe deg om du er usikker. Vi ønsker at dette skal være enkelt for alle, uansett hvor “teknisk” du er. Slik kan vi alltid være sammen, hver torsdag, uansett hvor i verden du er.

Hvilket fordeler får du ved å være medlem hos oss?